Tumačenje podznaka Bik

Ovaj Ascedent označava osobu koja je postojama i sposobna da radi i teško i mnogo da bi zadovoljila svoje lične ciljeve. Blaga i prijatna sve dok je neko ne isprovocira, ali „bjesna kao bik“ kada joj neko stane na žulj. Najčešće mirna, dogmatična a ponekad i tajnovita, odnosno, rezervisana kada su u pitanju njeni poslovi. Ova osoba posjeduje vrlo mnogo skrivenih snaga i energije. Praktična je i ima organizatorske sposobnosti. Iskrena je i povjerljiva. Voli zadovoljstva svih vrsta, uživa u ljepoti prirode i u umjetnostima. Posjeduje magnetizam i sposobna je da svojim prisustvom ili blagim rječima smiri sve oko sebe. Pažljiva je i istrajna i sposobna da sve što započne dovede do kraja. Ima izrazitu potrebu i sreću u sticanju novca i bogatstva uopšte. Najbolja je u svim izvršnim poslovima. Ovo je vitalni temperament. Planeta Venera je vladar.
Fizički izgled: niske ili srednje visine, prepoznaju se najčešće po širokim ramenima. Četvrtastog su lica i četvrtaste građe tjela. Imaju kratak jak vrat, široko čelo, pun nos, usne i obraze. Tamne oči, talasastu kosu, tamnu a ponekad i potpuno loknavu. Okrugle i upadljive oči. Imaju jake, kratke i široke dlanove.
Mentalne sposobnosti: obazrivost, ponos i ambicija. Izražena potreba za mogućnostima: društveni su, simpatični i često veoma voljeni u društvu, ali nekad mogu biti vrlo nerazumni, tvrdoglavi i puni predrasuda. Kada su ljuti, ništa ih u njihovom bjesu ne može zaustaviti. Često su spori, ali ipak dobri radnici.

Podznak
Kalkulator

Unesite datum i vrijeme rođenja

:

PAŽNJA: Izračun je validan samo za rođene unutar našeg regiona.

Podznaci

Pročitajte tumačenje podznaka u horoskopu