Tumačenje podznaka Lav

Ovo je dobra osoba, filozofska, plemenita, dobrodušna, ali i pomalo snob. Ove osobe su iskrene, slobodne, otvorene, nezavisne, impulsivne i snažne. Vjerni su, snažni i optimisti, energični su, ekspeditivni i vitalni kada su njihovi interesi u pitanju. Oni su filantropi, milosrdni i lojalni, savjesni, adaptivni, inventivni i intuitivni. Vole moć i komandovanje, popularni su u društvu, a često su i vođe. Brzo se naljute ali brzo i oproste. Gaje visoke ideale, najbolje im pristaju poslovi u kojima se zahtjeva odgovornost, autoritet i izvršna sposobnost. Ovo je znak čiji je vladar Sunce.
Fizički izgled: ova osoba ima široka ramena, jake kosti. Mišićava je. Visoka je ali je gornji dio tjela bolje razvijen od donjeg. Gusta kosa, talasasta, gotovo uvjek svijetla sa tendencijom ka ćelavljenju. Snažna i okrugla glava, sive oči, rumen ten.
Mentalne sposobnosti: ambiciozan, plemenit, poštovan, iskren, dobrodušan, savjestan, neustrašiv, impulsivan, obožava moć i slavu, egocentrik, voli umjetnost, optimista.

Podznak
Kalkulator

Unesite datum i vrijeme rođenja

:

PAŽNJA: Izračun je validan samo za rođene unutar našeg regiona.

Podznaci

Pročitajte tumačenje podznaka u horoskopu