Tumačenje podznaka Ribe

Osobe sa ovim podznakom su blage, ozbiljne i pune povjerenja. Metodične su, idealisti, imaginativne, emotivne, ali i tihe. Polažu mnogo pažnje na detalje. Veoma brzo i lako uočavaju tuđe nedostatke i greške. Dešava im se da pogrešnim ljudima ukažu svoje povjerenje. Stidljive su i plašljive, te se zbog toga često povlače čak i kada okolnosti to uopšte ne zahtevaju. Nekada ih teškoće teraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube i snagu i energiju. Mogu razviti telepatske i okultne sposobnosti. Vole muziku, pozorište i naročito životinje. Najuspješni su u poslovima koji su u nekoj vezi sa industrijom. Takođe, odgovaraju im i zanimanja koja stalno donose neku promjenu kao i ona koja zahtevaju puno pažnje i umješanosti u izboru detalja i finesa. Ovo je vitalni temperament. Vladajuća planeta je Neptun.
Fizički izgled: srednjeg su rasta ili nešto niži, sa kratkim udovima. Inkliniraju ka kopulenciji u starijoj dobi. Punačko lice, svijetao ten. Pokazuju tendenciju ka duplom podbratku. Imaju vodnjikave, ali žive oči, široka i mekana usta, jaku i gustu kosu, tamno smeđu ili crnju. Odlikuju se malim šakama i stopalima.
Mentalne sposobnosti: veoma brzo „kontaju“ stvari, odlično pamte stihove, promjenljivi su i podložni različitim uticajima. Vrlo su osjećajni. Strasni, dopadljivi ali i milosrdni prema drugima. Ponekad su rezervisani i misteriozni u svojim poslovnim poduhvatima.

Podznak
Kalkulator

Unesite datum i vrijeme rođenja

:

PAŽNJA: Izračun je validan samo za rođene unutar našeg regiona.

Podznaci

Pročitajte tumačenje podznaka u horoskopu