Tumačenje podznaka Djevica

Ova osoba je skromna, konzervativna i promišljena. Djevice pokazuju izrazitu sklonost za sticanje dobara, ali se za njih ni u kom slučaju ne može reći da su škrtice. Aktivne su, ali im je potrebno mnogo da bi bile zadovoljne. Uče uspješno i brzo. Izdržljive su i čvrste, što onemogućava da se njihovo godište procjeni. Uvjek nalaze razlog za brigu i suvišnu strepnju, što proizilazi iz njihove osjetljivosti prema drugima i prema okolini u kojoj žive. Veoma mnogo pažnje obraćaju detaljima, o čemu da se radi. Iako u svemu gledaju svoje interese, ove osobe neće zanemariti ni tuđe, što ih čini veoma diplomatičnim, taktičnim i razumnim. Ekonomične su, praktične i uvek rade i misle sa zadrškom. Ljudi sa ovim podznakom izbjegavaju sve vrste narkotika, alkohol kao i mesnu hranu koliko god je to moguće, zato što su to najčešće hipohonderi i veoma brinu o svom zdravlju. Možda je upravo to razlog što se mnoge Djevice bave medicinom ili nekim vidom higijene. Vladar ovog znaka je Merkur.
Fizički izgled: ove osobe su prosječno visoke, ili nešto malo iznad prosjeka, dobro su građene. Imaju ovalno lice, tamnu kosu, oči i ten. Nos im je pravilan, a prepoznaju se po čvrstom i energičnom hodu.
Mentalne sposobnosti: vole da uče, imaju aktivan um i odlične mentalne sposobnosti. Umiju biti vrlo kritični prema drugima. Promišljeni su, metodični, a nekad i cinični. Ponekad su neodlučni.

Podznak
Kalkulator

Unesite datum i vrijeme rođenja

:

PAŽNJA: Izračun je validan samo za rođene unutar našeg regiona.

Podznaci

Pročitajte tumačenje podznaka u horoskopu