Tumačenje podznaka Jarac

To je ozbiljna, mirna, promišljena i kontemplativna priroda koja se odlikuje dostojanstvom i okretanjem tradicionalnim vrednostima. Osobe sa ovim podznakom su obazrive, aktivne i ekonomične, tako da stupaju u akciju tek pošto je dobro procjene. Za njih važi pravilo „stoput mjeri, jednom sjeci“. Mogu raditi dugo i teško a da ne budu obeshrabrene. Sposobne su da preko svojih leđa preture razne brige i probleme, posebno na poslu, a da se nikome posebno ne žale. Posjeduju organizatorske sposobnosti i imaju moć da i najkomplikovanije poslovne projekte imaju kao na dlanu. Teško pokazuju svoja osećanja i kada su tužne i kada su vesele. Rijetko će nešto obećati ukoliko nisu u stanju da to obećanje održe. Vrijedne su, poštuju religiju i pokazuju interes za teologiju. Ako je Saturn, vladar ovog znaka, u lošim aspektima sa ostalim planetama, ljudi sa ovom kombinacijom mogu imati težak život. Dobro im ide u poslovima vezanim za zemlju, kao i u poslovima velikih korporacija i u javnim djelatnostima.
Fizički izgled: niska ili srednja visina. Najčešće nepravilan hod, predispozicije za reumatizam i povrede koljena. Ponekad su vrlo mršavi. Imaju dugačak ili na neki način naglašen nos, kratak vrat, kosu crnu ili tamnu, često vrlo rijetku. Najčešće nisu lijepi.
Mentalne sposobnosti: samosvojni su i izdržljivi u svojim namjerama, ali su ambiciozni i rezervisani. Mentalno su plodni, promjenjivi, kapriciozni. Pokazuju izuzetnu žudnju za moći, bogatstvom i položajem u društvu.

Podznak
Kalkulator

Unesite datum i vrijeme rođenja

:

PAŽNJA: Izračun je validan samo za rođene unutar našeg regiona.

Podznaci

Pročitajte tumačenje podznaka u horoskopu