Tumačenje podznaka Rak

Promjenjive, senzibilne, a često i povučene osobe, imaju plodnu imaginaciju, ponekad su sentimentalne, pričljive i pune razumjevanja za druge, obožavaju dom i porodicu, imaju izuzetno pamćenje, posebno za istorijske događaje. Vrijedni, ekonomični, stalno brinu da neće dovoljno postići u životu niti se materijalno obezbjediti. Strah od ismijavanja ili kritike, čini ih diskretnim, diplomatičnim i konvencionalnim osobama. Emocije su im jake. Uživaju u romantičnim i neobičnim događajima i avanturama. Imaju psihičke i medijumske sklonosti, mogu se dobro koncentrisati i mogu se adaptirati u odnosu na svoju okolinu. Vrlo često se okreću tudjim željama i potrebama. Ovo je vitalni temperament. Vladajuća planeta je Mjesec.
Fizički izgled: nisu izuzetno visoki, skloni su gojaznosti i prepoznaju se po težini. Imaju okruglo lice i punačke obraze, a ponekad i dupli podbradak. Najčešće imaju mali, skoro dječiji nos. Oči su im sive ili svijetloplave. Širokih su pleća i malih nogu i ruku.
Mentalne sposobnosti: vole sve novine, promjene i putovanja, kao i javni život. Posesivni su, obazrivi i pažljivi sa novcem. U biti to su simpatične ali promjenjive osobe. Kao po pravilu, pokazuju odredjene okultne sposobnosti.

Podznak
Kalkulator

Unesite datum i vrijeme rođenja

:

PAŽNJA: Izračun je validan samo za rođene unutar našeg regiona.

Podznaci

Pročitajte tumačenje podznaka u horoskopu